“Η Μουσική Μιλάει” Το Ήξερες;

Όταν η μουσική αγγίζει την ψυχή μας, όταν οι στίχοι μας ανατριχιάζουν, μας συγκινούν, μας δημιουργούν συναισθήματα, όταν η μουσική μιλάει.

Ναι, μας μιλάει. Μας μιλάει όταν πολύ απλά, από την μια στιγμή στην άλλη, μας μεταφέρει κάπου αλλού, σε ένα κόσμο με ήχους γνώριμους σε εμάς μόνο θυμίζει.

Ξέρουμε πολύ καλά, πως η μουσική έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας. Πραγματικά, σε προσωπικό επίπεδο, δεν περνάει μέρα που να μην ακούσω μουσική, είτε στο σπίτι, είτε στο αυτοκίνητο…Νομίζω πως κι εσύ το ίδιο, έτσι;

>Πόσες φορές μας έτυχε, να νιώθουμε μόνοι και να βάζουμε μουσική να ακούσουμε; Γιατί; Γιατί η μουσική μιλάει…και μιλάει μέσα μας.

>Πόσες φορές ένιωθες θυμωμένος/νευριασμένος και έβαλες μουσική για να ξεχαστείς και τότε ηρέμησες; Γιατί; Γιατί η μουσική μιλάει…και μιλάει μέσα μας.

>Πόσες φορές, ήσουν μόνος σου και θέλεις πολύ απλά να βάλεις το αγαπημένο σου τραγούδι να το ακούσεις; Ενδεχομένως, να χορέψεις (Γιατί όχι?!). Γιατί; Γιατί η μουσική μιλάει…και μιλάει μέσα μας..

>Πόσες φορές βγαίνεις έξω με φίλους και διασκεδάζεις με την ψυχή σου, γιατί παίζει το αγαπημένο σου τραγούδι στο χώρο που βρίσκεσαι εκείνη την στιγμή; Και τι κάνεις εκείνη ακριβώς την στιγμή; Το απολαμβάνεις. Γιατί μόνο και μόνο το άκουσμα του, σε συνεπαίρνει.

>Πόσες φορές δεν ήσουν και στα πολύ καλά σου και έβαλες μουσική, μόνο και μόνο για να νιώσεις συντροφιά; Γιατί; Γιατί η μουσική μιλάει…και μιλάει μέσα μας.

Είναι μαγικό αν το σκεφτείς. Μονάχα ένα άκουσμα και μιλάει μέσα σου. Σε ηρεμεί, σε διασκεδάζει, σε συγκινεί…

Για εμάς λοιπόν, τους λάτρες της μουσικής, με τα πάνω και τα κάτω μας, που σύντροφος μας είναι η μουσική και μας αρέσει…και μας αρέσει πολύ…

2 thoughts on ““Η Μουσική Μιλάει” Το Ήξερες;

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: